Vasikkamaster ja laitteet vasikoiden juottoon

Vasikka-Master® Pro

 

Vasikka-Master® PRO seuraa ja ohjaa vasikoiden juottoa koko juottojakson ajan. Vasikka-Master® PRO:n järjestelmään kuuluu automaattinen juomantekijä ja juoma jaetaan asemille putkiston kautta. Juomanteko ja pesu on täysin automatisoitu.

Juomaa jaetaan juottokäyrän mukaan - käyttäjä voi itse määritellä 5 eri juottokäyrää. Eri-ikäiset vasikat voidaan sijoittaa haluttuun kohtaan käyrälle.

Vasikat tunnistetaan joko e-korvamerkillä(HDX) tai Vasikka-Master® tunnistepannoilla.

Annostelu käynnistyy, kun vasikka tulee juoma-asemalle ja pysähtyy automaattisesti vasikan poistuessa. Vasikka saa juoman imemällä, toinen vasikka ei voi varastaa toisen annosta.

Vasikka-Master maksaa itsensä nopeasti takaisin. Vasikat ovat terveitä, rotevia ja kuolleisuus on pieni. Juoton seuranta selkeältä näytöltä mahdollistaa sairauksien nopean havaitsemisen. Tämä ominaisuus korostuu juottoa optimoitaessa.

Vasikka-Master® PRO soveltuu erityisesti isoille kasvattamoille. Järjestelmään voidaa liittää kymmeniä juoma-asemia ja sen avulla voidaan hoitaa jopa satoja vasikoita. Katso referenssikohde JASEFARM OY.

FinnLacto Oy | PL 343, 60101 Seinäjoki | (06) 4210 300
Finnlacto